Werkwijze FarmPro

Bij handel gaat het om vertrouwen. U moet erop kunnen vertrouwen dat wij onze afspraken nakomen. Dat u bij verkoop een eerlijke prijs krijgt. Vandaar dat we altijd volgens een stappenplan werken. Dat is geen papieren tijger, maar een manier van werken die bij ons eigenlijk vanzelf gaat en ook vanzelfsprekend is. Want we hebben pas een goede deal als iedereen er blij mee is.

Eerste contact

Als u overweegt om iets te verkopen, neemt u contact met ons op. Dat kan per email of telefonisch. Voor ons is het dan zaak dat we een duidelijk beeld krijgen van hetgeen u in de verkoop heeft. We zullen dus een aantal vragen stellen. Soms vragen we om eerst wat afbeeldingen te sturen. Tegelijkertijd leggen we u uit wat de mogelijkheden zijn.

Vast bedrag of veiling

Bij verkoop zijn er meestal twee mogelijkheden. We onderhandelen over de prijs als die voor u goed is, aanvaardt u het bod. Daarmee is de koop rond en weet u precies hoeveel geld u krijgt. De andere mogelijkheid is dat we uw object aanbieden op de veiling. Als het daar wordt verkocht, krijgt u het geld en ontvangen wij een commissie voor onze werkzaamheden. Die commissie staat van tevoren vast.

Bevestigen van afspraken

De afspraken die we met u maken, leggen we altijd vast en bevestigen we schriftelijk per mail. Of het nu gaat om een afspraak om bij u te komen kijken of de verkoopafspraken. Zo heeft u altijd zwart op wit wat er is overeengekomen. Dat voorkomt misverstanden achteraf. Ook de betalingsafspraken krijgt u op die manier van ons bevestigd.

Altijd bereikbaar

We werken dagelijks door heel Nederland en ook over de grens. Voor u is het belangrijk dat u ons goed kunt bereiken. Ons kantoor is op werkdagen altijd bereikbaar. Daar weten ze ons altijd wel te vinden en zorgen ze dat we zo snel mogelijk contact met u opnemen als u dat wenst.