Agrarisch vastgoed verkopen

FarmPro is een handelsonderneming die op veel gebieden actief is, maar onze wortels liggen in de agrarisch sector. Waar we ooit begonnen met het inkopen en verkopen van landbouwmachines en agrarisch materieel, hebben we ons intussen ontwikkeld tot een professionele partij voor het in- en verkopen van agrarisch vastgoed. Hiernaast houden we ons ook bezig met industrieel, recreatief en particulier vastgoed.

Schuren en andere opstallen

De agrarische sector in Nederland staat onder druk. Wet- en regelgeving dwingen boeren tot schaalvergroting en vergaande specialisatie. Het gevolg is dat allerlei agrarisch onroerend goed geen functie meer heeft. Schuren en andere opstallen moeten worden gesloopt of worden verkocht. FarmPro kan u daarbij adviseren en ontzorgen.

Sloopmeters

Bij de sloop van (voormalige) agrarische opstallen, zoals leegstaande bebouwing die niet langer wordt gebruikt, ontstaan sloopmeters. Bij voldoende sloopmeters ontstaat bouwrecht. Dat bouwrecht kunt u verhandelen of zelf gebruiken voor een bouwkavel. Als u onvoldoende sloopmeters heeft, is het in bepaalde gevallen mogelijk om extra sloopmeters te kopen. Bij FarmPro weten we hoe dat werkt en kunnen we u daarbij adviseren.

Eerst kennismaken

Een goed advies en succesvolle procedure begint met een persoonlijke kennismaking en grondige inventarisatie. Wat is precies de situatie en wat is er mogelijk? Uw wensen staan daarbij voorop. Heeft u zelf ambities om te bouwen of kiest u liever voor het geld door opstellen en inboedel te verkopen en sloopmeters te verhandelen? Ga daarbij niet over een nacht ijs, maar laat u goed adviseren over wat er allemaal mogelijk is. Wij staan u daar graag in bij.

Complete dienstverlening

Bij FarmPro houden we niet van half werk. Stel dat u besluit om opstallen te slopen, dan kunnen we dat volledig voor u verzorgen. We gaan dus verder dan alleen adviseren en opkopen. We zorgen ervoor dat uw project compleet wordt opgeleverd op de manier waarop u ermee verder kunt. We kunnen u daar aansprekende voorbeelden van laten zien.

Totaaloplossing bij agrarisch vastgoed verkopen

Als u op zoek bent naar een professionele partner die de taal spreekt van het boerenbedrijf, dan bent u bij FarmPro aan het juiste adres. Geen ingewikkelde juridische termen of complexe procedures. We zorgen dat alle nodige stappen zorgvuldig worden genomen en u precies begrijpt wat er gebeurt. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en verdwaalt u niet in het moeras van wet- en regelgeving.