Agrarische machines en landbouwwerktuigen verkopen

We zeggen wel eens gekscherend dat we alles van A tot Z verkopen. Van Aardappelschilmesje tot Zeecontainer. Toch ligt onze expertise van oudsher in de agrarische sector. Agrarische machines en landbouwwerktuigen verkopen we bijna als vanzelf. Daar zit onze passie en hebben we een uitstekend netwerk. Dus heeft u machines of werktuigen die u wilt verkopen? Kies dan voor FarmPro.

Landbouwwerktuigen

Een landbouwwerktuig moet aan het werk. De naam zegt het al. Als u van uw landbouwwerktuig af wil omdat het niet wordt gebruikt of aan vervanging toe is, kunt u ons altijd bellen. Samen met u zorgen we dat het op een goede veiling wordt gezet of we verkopen het voor een goede prijs binnen ons netwerk. Dat geldt voor werktuigen die aan een tractor worden gekoppeld en voor al het rijdend materieel als verreikers, zelflossers, maaimachines, heftrucks, shovels en aanhangwagens.

Tractoren

Voor tractoren hebben een zwak. We genieten evenveel van de allernieuwste Fendt uit de 1000-serie als van een Mc Cormick Deering uit 1928. Als u uw tractor wilt verkopen, mag u ons altijd bellen. Met onze agrarische achtergrond en kennis weten we elke tractor op waarde te schatten. Ons uitgebreide netwerk en ervaring met veilingen zorgen ervoor dat u de beste prijs krijgt voor uw tractor, jong of oldtimer.

Ander materieel

Bij FarmPro verhandelen we net zo gemakkelijk een draaibank als een tractor. Dus ook voor de verkoop van ander materieel dan tractoren en landbouwwerktuigen kunt u ons benaderen. Denk aan materialen voor opslag en transport, gereedschap en bouwmachines, elektriciteitsvoorzieningen en schakelkasten, en ga zo maar door. Niets is ons te gek, zolang we er zelf maar de waarde van inzien.

Agrarische inboedels

Herkent u dat? Een loods of schuur vol met spullen die u al jaren niet meer gebruikt? Opruimen komt er maar niet van. Er is geen tijd of het heeft geen prioriteit. Wij kunnen u helpen. We halen uw schuur of loods helemaal leeg en verkopen de hele boedel op de veiling. U heeft weer ruimte en het levert ook nog iets op. Want u betaalt ons alleen commissie. De rest is voor uzelf.

Zelf kopen?

FarmPro werkt met een vaste veilingpartner. Troostwijk Veilingen heeft een goede naam en een groot bereik. Dat zorgt ervoor dat u een goede prijs krijgt bij verkoop, maar ook dat u een ruime keus heeft als u zelf iets wilt kopen. Kortom, neem vooral een kijkje op hun online veilingsite.