Over FarmPro

FarmPro is de handelsonderneming van Henk van Ginkel en Gert van Donkelaar in de omgeving van Scherpenzeel. Wij hebben elkaar gevonden in een gezamenlijke passie voor gebruikte machines, bijzondere apparaten en andere unieke producten en verzamelingen. Ook kennen we beide onze weg in onroerend goed.

Inkoop en verkoop

Het liefst zouden wij alles zelf houden, maar de schoorsteen moet ook roken. Dus zijn we dagelijks op zoek naar roerende en onroerende goederen van waarde, die we vervolgens via ons eigen netwerk of een veiling weer verkopen. Wij beschikken zelf over een ruime opslag voor materialen die nog even moeten wachten op een koper of veiling.

Landbouwwerktuigen

Een landbouwwerktuig moet aan het werk. De naam zegt het al. Als u van uw landbouwwerktuig af wil omdat het niet wordt gebruikt of aan vervanging toe is, kunt u ons altijd bellen. Samen met u zorgen we dat het op een goede veiling wordt gezet of we verkopen het voor een goede prijs binnen ons netwerk. Dat geldt voor werktuigen die aan een tractor worden gekoppeld en voor al het rijdend materieel als verreikers, zelflossers, maaimachines, heftrucks, shovels en aanhangwagens.

Jarenlang ervaring

Wij kennen elkaar al jaren en hebben ook beide ruime ervaring in de handel. Ons credo: doe maar normaal, dat is al gek genoeg. We staan bekend als betrouwbaar en integer. We zijn oprecht geïnteresseerd in alles wat met ons werk te maken heeft. Warm voor mensen en liefde voor het vak. U zult ons dus ook nooit uw spullen horen afkraken voor een lagere inkoopsprijs. Daar zijn we veel te eerlijk en enthousiast voor.

Eigen transport

We werken met eigen chauffeurs. Dat is handig, want zo kunnen we zelf voor het transport zorgen als er goederen moeten worden opgehaald of weggebracht. Dat houdt de kosten binnen de perken en zorgt voor maximale flexibiliteit.

Afspraak is afspraak

Bij FarmPro gaan we altijd voor duidelijkheid en heldere afspraken. En daar houden we ons ook aan. U weet dus van tevoren waar u aan toe bent en komt nooit voor verrassingen te staan. Want we willen graag dat u zo tevreden bent, dat u het aan iedereen doorvertelt wie het maar wil horen. U bent onze beste reclame!